Inovacion në bujqësi

Ndihmojmë fermerët të praktikojnë një bujqësi të qëndrueshme duke ofruar plehra bujqësore bio-organike dhe biostimuluese.

person touching brown wheat under white sky during daytime
person touching brown wheat under white sky during daytime

Ofrojmë plehra bio-organike dhe biostimuluese të cilat përmirësojnë rendimentin e kulturave dhe ruajnë shëndetin e tokës dhe mjedisit.

Shërbimet tona

black metal fence
black metal fence

Vlerësimet e klientëve

green grass field under white clouds during daytime
green grass field under white clouds during daytime

Produktet e FometAlbania kanë ndihmuar fermret të rrisin prodhimin e kulturave në mënyrë të qëndrueshme.

bokeh photography of person carrying soil
bokeh photography of person carrying soil

Jam i kënaqur me cilësinë e plehrave bio-organike të FometAlbania, kultura tona janë shëndetshme dhe produktive.

a group of green fruits on a plant
a group of green fruits on a plant
green plant on brown soil
green plant on brown soil

Rreth nesh

FometAlbania është një kompani tregtare e specializuar në ofrimin e plehrave bujqësore bio-organike dhe biostimuluese.

a basket filled with lots of different types of vegetables
a basket filled with lots of different types of vegetables
green plant on persons hand
green plant on persons hand

Kontakto